Training en Coaching

Training en coaching zijn disciplines die vragen om senioriteit!

Een trainer-coach moet kunnen werken vanuit een ruime eigen ervaring.
Training en coaching is geen kunstje dat je zomaar even kunt leren, het staat of valt met talent, betrokkenheid en ervaring.

Een jonge trainer of coach voelt vaak niet aan wat het probleem is, ziet niet waar de onzekerheden liggen, en kan daarom ook niet aangeven in welke richting de oplossing moet worden gezocht.

Inlevingsvermogen, gestoeld op ervaring, speelt daarom een belangrijke rol.
Alleen iemand die daarover in ruime mate beschikt kan u het gevoel geven dat uw situatie juist wordt beoordeeld.

Hoewel ik niet de indruk wil wekken dat ik complexe psychische klachten kan "healen", kan ik wel stellen dat ik met mijn ervaring, mijn vermogen tot luisteren en mijn bereidheid zonodig corrigerend op te treden veel kan bereiken.
Dat blijkt wel uit het feit dat mensen die worstelen met soms grote problemen doorgaans aan enkele gesprekken met mij genoeg hebben om met een tevreden gevoel en hernieuwd zelfvertrouwen weer aan de slag te gaan.

Maar ook:
Wilt u iets leuks voor uw personeel organiseren, uw team van frisse energie voorzien, de neuzen dezelfde kant op richten, of hoe u het ook wilt noemen?
Laat mij u, uw collega's en uw medewerkers verrassen met mijn onconventionele aanpak.
Ik ben in staat voor iedere groep een inspirerend programma samen te stellen.

En ten slotte,
Bent u op zoek naar een dagvoorzitter voor een workshop of brainstormsessie?
Ik ben vertrouwd met groepsprocessen en ben daardoor in staat het doel in het oog te houden en naar een eindresultaat toe te werken waarin men zich herkent.
Dit is de basis onder ieder veranderingsproces.

Neem vrijblijvend contact op.